Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Kristovskis klāt

„Vienotības“ priekšsēdētājs Austrālijā

Laikraksts Latvietis Nr. 94, 2010. g. 14. jūnijā
-


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
Vienotiba

GVKMEL

Melburnas lidostā. No kreisās: Pēteris Saulītis, Kristīne Saulīte (Melburnas Latviešu organizāciju apvienības priekšsēdētāja), Jānis Vējiņš („Vienotības“ atbalsta grupa), Ģirts Valdis Kristovskis, Dr. Gunārs Nāgels (laikraksts „Latvietis“). FOTO Ilze Nāgela.

Ar divu dienu aizkavēšanos, partiju apvienības Vienotība un partijas Pilsoniskā savienība priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis ielidoja Austrālijā sestdienas rītā – 12. jūnijā.

Paredzētā tikšanās ar adelaidiešiem piektdienas vakarā izpalika (skat. rakstu 5. lpp.), un politiķis devās sestdienas pēcpusdienā uz Migrācijas muzeja priekšpagalmu, kur latvieši katru gadu kopā ar lietuviešiem un igauņiem noliek vainagu, pieminot lielās deportācijas 1941. un 1949. gadā (skat. rakstu 1. lpp.)

Jau sestdienas vakarā Ģ. V. Kristovskis lidoja tālāk uz Pertu, kur svētdienas pēcpusdienā ap 40 pertieši noklausījās viņa referātu par patreizējo politisko stāvokli Latvijā.

Tūliņ pēc referāta tālais viesis devās atkal uz lidostu, lai šķērsotu visu Austrālijas kontinentu, un, veicis 2700 km garo lidojumu, viņu Melburnā 13. jūnija vakarā sagaidīja laikraksta Latvietis redakcija, un latviešu sabiedrisko organizāciju pārstāvji.

Vēl sekos referāti Melburnā, Kanberā, Brisbanē un Sidnejā.

GN



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com