Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


<<120x120>> Filadelfijā

Vai patiešām jubilejas gads jau beidzas?

Laikraksts Latvietis Nr. 237, 2012. g. 27. dec.
Sandra Milevska -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
FiladelfijasBLB

Šķiet neticami, ka jau pie beigām ir pienākusi lielā uzdrīkstēšanās, mazai vietējai latviešu saujiņai viena gada tecējumā sarīkot 120 notikumu, lai atzīmētu Filadelfijas Brīvo latvju biedrības, mūsu pašu sirmās māmuļas, 120. jubileju!

Tikpat neticami šķiet tas, ka šis pēdējais no visiem publicitātes preses rakstiem nemaz nedrīkst pārāk veiksmīgi publicēt pašu pēdējo sarīkojumu, jo no mūsu telpu atļautajām maksimālajām 200 vietām, jau 190 ir aizrunātas Vecgada vakara ballei, kuru lieliski ir noorganizējusi jaunās paaudzes BLB valdes locekle Laila Bundža Gansert. Tātad, aicinām pēdējos 10 cilvēkus pieteikties uz balli, kura būs stāvgrūdām pilna ar jaunajiem un vairs ne tik jaunajiem elegantajiem svinētājiem no vairākiem latviešu centriem, kurā mūziku spēlēs latviešiem labi pazīstamais Bill Aust un arī DJ Larry, kurā baudīsim uzkodas, torti, saldos, un protams pusnakts šampanieti, un, pats galvenais, kur kā viena kopiena sagaidīsim jauno gadu ar visu tās nezināmo bet daudzsološo laimi. Uz redzēšanos Filadelfijā!

Jaungada balle pirmdien, 31. decembrī, sākums plkst. 8.30 vakarā. Piedalīšanās $40 no personas, no 12-18 g.v. $20. Iepriekšēja pieteikšanās un samaksa pie Lailas Gansert lgansert@gmail.com, vai sūtot čekus uz Philadelphia Society of Free Letts, 531 N. 7th St., Philadelphia, PA 19123. Lūdzu ievērojiet, ka FBLB bārs var pieņemt tikai naudu, nevis kredītkartes.

Filadelfijas Brīvo latvju biedrība visus jubilejas gada notikumus <<120x120>> ietvaros rīkoja ar Latviešu fonda atbalstu – paldies par uzticību un lielo devumu!

Sandra Milevska
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com