Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


<<120x120>> Filadelfijā

Vai zini, kā jārīkojas ārkārtas gadījumā?

Laikraksts Latvietis Nr. 234, 2012. g. 12. dec.
Sandra Milevska -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
FiladelfijasBLB

Nevar jau pastāvēt 120 gadus, nezinot kā jāgatavojas neparedzētiem, pat trauksmes, apstākļiem. Šādi apstākļi rodas diezgan regulāri ap šo gadalaiku. Tikko notikušais lieliskais Ziemassvētku tirdziņš jau ir garām, visi kārtīgi sapirkušies, bet, likumsakarīgi attiecībā uz tik garšīgām lietām, jau tagad ir apēsti visi svētku vajadzībām iegādātie pīrāgi un piparkūkas! Ko lai dara?

Filadelfijas Brīvo latvju biedrība (BLB) jūs izglābs! Atbrauciet uz Cepsim latviski sestdien, 2012. g. 15. decembrī, plkst. 10.00, lai paši gatavotu nepieciešamās svētku preces – pīrāgus un piparkūkas – pieredzējušo cepēju Intas Grundes un Jolantas Mockus vadībā. Vienlaicīgi atkārtosim iemīļotās un iemācīsimies jaunas, vēl nedzirdētas, ziemas – saulgriežu – dziesmas.

Tāpat kā šīs vasaras pirmajā Cepsim latviski reizē, katrs dalībnieks saņems receptes arī rakstveidā, lai mājās pats atkal varētu atdarināt mūsu speciālistu pārbaudītās cepšanas iemaņas. Biedrība gādās izejvielas un priekšautus, bet Cepsim latviski apmeklētājiem jāņem līdzi apņēmība izdziedāties no sirds dziļumiem un izcept visgardākos svētku našķus jebkad!

Filadelfijas Brīvo latvju biedrības 120. jubilejas gads strauji tuvojas noslēgumam. Pēdējie sarīkojumi: Cepsim latviski 15. decembrī; pēc tam būs vēl Sateklas ziemas saulgrieži 21. decembrī un Vecgada vakara balle ar dīdžeju Bill Aust dejas mūziku, un, kā baumo, ar ļoti daudzu jauniešu piedalīšanos.

Jubilejas gada rīkotāji pateicas labvēļiem, kas visa gada garumā ar savu devumu ir finansiāli atbalstījuši veselus 120 notikumus: Latviešu fonds, ar kura atbalstu ir uzlabota BLB infrastruktūra un ir sarīkoti visi jubilejas gada notikumi, ALA Kultūras fonds, Filadelfijas Daugavas vanagu kopa, Filadelfijas Pensionāru kopa un Amerikas Latviešu palīdzības fonds.

Sandra Milevska
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com