Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Daugavas Vanagi Vācijā

Aicina piedalīties valdes sēdē un ar to saistītos sarīkojumos

Laikraksts Latvietis Nr. 218, 2012. g. 4. sept.
Indulis Bērziņš -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
DV

Daugavas Vanagi

„Bērzaine“ Freiburgā. FOTO Daugavas Vanagi Vācijā.

Š.g. 14. un 15. septembrī latviešu centrā Bērzaine, Freiburgā notiks Daugavas Vanagu (DV) Vācijā valdes sēde un ar to saistītie sarīkojumi, kuros piedalīties aicinām visus interesentus no tuvākas un tālākas apkārtnes! Tā būs lieliska iespēja apciemot Bērzaini, pavadīt nedēļas nogali latviskā gaisotnē un iepazīties ar DV Vācijā darbību šobrīd un nākotnē.

Papildus ierastai darba kārtībai šajā sēdē īpašu uzmanību pievērsīsim sarunām par DV Vācijā organizācijas mērķiem un iespējām paplašināt sadarbību ar latviešiem visā Vācijā, kā arī konkrēta darbības plāna nākamiem trīs gadiem izstrādei.

Sarīkojumu dienas dalības maksa, iekļaujot visas ēdienreizes un neskaitot naktsmāju izdevumus, ir 20 Eiro. Par naktsmāju iespējām Bērzainē lūdzu interesēties pie Bērzaines pārvaldniekiem – Māras un Gunta Laidiņiem uz e-pastu berzaine@latviesi.com vai tālr.: 0049 76153340. Naktsmājas Bērzainē maksā 20 Eiro par nakti no personas, Daugavas Vanagu biedriem no visas pasaules – 15 Eiro.

Bērzaines adrese: Leinhaldenweg 28, D-79104 Freiburg.

Daugavas Vanagi Vācijā ir latviešu pašpalīdzības organizācija, kuras mērķis ir tautiešiem nodrošināt iespējas uzturēt latviskumu Vācijā un plašā pasaulē.

Aicinot izbaudīt nedēļas nogali interesantā un latviskā garā,

Indulis Bērziņš
DV Vācijā priekšsēdis



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com