Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Kultūras dienu Pieņemšana

Līdzekļus ieguva, cepot desas pie Bunnings veikala

Laikraksts Latvietis Nr. 217, 2012. g. 30. aug.
Rudīte Bērziņa -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL54KD400

Ināra Putniņa. FOTO Inta Skābe.

Pēc Kultūras dienu (KD) atklāšanas š.g. 26. decembrī varēsim visi doties uz Pieņemšanu Adelaides Latviešu namā Tālavā, līdzīgā viedā kā bija pēdējās Kultūras dienās Melburnā. Pēc pieņemšanas tūlīt sekos Atklāšanas ballīte, piemērota visiem gada gājumiem. Par Atklāšanas ballīti sniegsim atsevišķu ziņojumu vēlāk.

Pieņemšanu rīkos Ināra Putniņa. Šis pasākums atšķiras no citiem KD sarīkojumiem, jo rīcības komiteja neprasa ieejas maksu.

Lai Pieņemšanai būtu līdzekļi pacienāt ar atspirdzinājumiem un uzkodām, Ināra pieteicās pazīstamai firmai Bunnings, gatavot austrāļiem populāro sausage sizzle (angl.: desu cepšana). Šis ir ļoti izdevīgs veids, kā iegūt līdzekļus, un Inārai ar palīgiem (Aldis Putniņš, Andis un Rudīte Bērziņi, Ilze Radziņa un Līga Līvena) bija ļoti labas sekmes. Šis pasākums notika nesen pie Mauntbarker Bunnings veikala, Adelaides kalnos. Palīdzēja aukstais laiks, jo cilvēkiem tad īpaši laba apetīte. Retais veikala apmeklētājs varēja paiet garām cepto sīpolu smaržai.

Ināra apsola, ka Pieņemšanā nebūs desiņas ar ceptiem sīpoliem! Viņas kulinārās spējas ir ļoti labi ieredzētas un ar zinātkāri gaidām pieņemšanu.

Rudīte Bērziņa
AL54KD informācija



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com