Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Barikāžu piemiņas koncerts Melburnā

Vijolnieces Sofijas Kirsanovas tiešsaistes koncerts Barikāžu 30 gadu atcerei

Laikraksts Latvietis Nr. 633, 2021. g. 20. janv.
Anita Andersone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Sofija Kirsanova. FOTO Lūkas Elberts.

Vijolniece Sofija Kirsanova ir sagatavojusi tiešsaites koncertu, lai pieminētu Rīgas barikāžu 30 gadu jubileju. Koncertu varēs apmeklēt no trešdienas, 2021. gada 20. janvāra.

Saite uz koncertu tajā dienā būs pieejama mākslinieces Facebook un mājaslapas saitēs: https://www.sophiakirsanova.com/ un https://www.facebook.com/sophia.kirsanova.violin/, kā arī caur www.laikraksts.com

Māksliniece aicina koncertu apmeklēt, ja iespējams tieši trešdienas, 20. janvāra, vakarā plkst. 19.00, tā veicinot kopības sajūtu, kaut virtuāli, atceroties šo latviešu tautai liktenīgo notikumu.

Barikāžu piemiņas koncertu atbalsta Melburnas Latviešu organizāciju apvienība. Tā izveidojusi ierakstu, tajā iekļaujot arī īsu pārskatu par Barikādēm un to vēsturisko kontekstu, atsauci uz Valsts prezidenta Egila Levita uzrunu Barikāžu konferencē 2021. gada 13. janvārī Rīgā (skat. rakstu 1. lpp.) un filmu ar izvilkumiem no Barikāžu dienām.

Sofijas Kirsanovas koncertā skanēs J. S. Baha, Eugène Ysaÿe un mūsdienu latviešu komponista Platona Buravicka skaņdarbi. Koncerta programmu ievadīs māksliniece.

Ierakstam teksti būs tulkoti ar subtitriem angļu valodā.

Uz tikšanos virtuālā sarīkojumā!

Anita Andersone,
MLOA valdes priekšsēde
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com