Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Sidnejas saikne ar Latviju turpinās

Arī „Covid-19“ pandēmijas laikā

Laikraksts Latvietis Nr. 619, 2020. g. 15. okt.
Sintija Bernava -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Aleksandra 12 gadi, Matteo 7 gadi, Anna 8 gadi un Nikolā 6 gadi. FOTO Marika Makjū (McCue).

Liels prieks, ka brīvprātīgo īstenotajās aktivitātēs Radošās darbnīcas, kas tiek organizētas bērniem, kuri ārstējas Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā Rīgā, ar moderno tehnoloģiju palīdzību iesaistās arī bērni, kas dzīvo tālu aiz Latvijas robežām. Gandarījums, ka tematiskos uzdevumus par Latvijas mežos sastopamajiem dzīvniekiem, kurus slimnīcas pacientiem sagatavoja Latvijas Nacionālā Dabas muzeja speciālisti, ar moderno tehnoloģiju palīdzību un aizrautību pilda arī latviešu kopienas jaunā paaudze Austrālijā.

Globālās pandēmijas apstākļos arī Sidnejas Latviešu sestdienas skolā latviešu valodas nodarbības notiek attālināti – mājās un tajās iesaistās visa ģimene.

Ikvienam interesentam ir iespēja virtuāli iesaistīties Radošās darbnīcas, kas norisinās bērniem, kuri ārstējas Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā Rīgā, sekojot Facebook un Instagram, kur tiek ievietoti dažādi izglītojoši un radoši uzdevumi, kā arī fotogrāfijas un video no nodarbībām. Piedāvātās aktivitātes sniedz iespēju lietderīgi pavadīt laiku ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem.

Radošās darbnīcas –
Facebook: https://www.facebook.com/RadosasDarbnicasCreativeWorkshops/
Instagram: https://www.instagram.com/radosas_darbnicas/

Iepazīstam Latvijā sastopamos dzīvniekus kopā!

Paldies par aktīvu iesaistīšanos Sidnejas Latviešu Sestdienas skolai. Izglītojošās aktivitātes par Latvijas dzīvniekiem Bērnu slimnīcas pacientiem tiek īstenotas pateicoties sadarbībai starp Latvijas Nacionālo Dabas muzeju, Bērnu slimnīcas Pedagoģisko dienestu un Radošās darbnīcas – brīvprātīgo īstenotās radoši izglītījošās aktivitātes Bērnu slimnīcas pacientiem.

Sintija Bernava,
„Radošās darbnīcas“
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com